4.8.16.

Sport Bili torba iliti torba za trening

     U nekoliko postova  sam pisala o svojim sportskim aktivnostima, individualnim i onim drugim ali sam svaki put zanemarila sadržaj torbe za trening. Šta je to bez čega ne mogu i što bi se trebalo naći u svakoj ženskoj sportskoj torbi? Svega nekoliko stvari je dovoljno, posebno ako vam je teretana u blizini ili idete automobilom. 
     Patike, sportske helanke i majica su tri osnovna komada, bez svega ostalog  je moguće odraditi trening. Patike moraju imati mekan i savitljiv đon, pa zato uvijek biram modele za trčanje i poželjno je gazište sa uloškom od memori pjene. Udobne i kvalitetne patike su jedna od najvažnijih stavki jer u neudobnim patikama će, zbog nepravilnog oslonca, češće doći do povrede. Jedan par kvalitetnih patika može potrajati nekoliko godina, tako da se isplati uložiti u njih. 
     Helanke su mi mnogo draža varijanta od trenerke, uglavnom vrtim nekoliko komada dugih i ¾ dužine. Kod majica postoji samo jedan uslov – isključivo pamučne. Inače ne volim sintetiku, ali kada su sportske aktivnosti i znojenje u pitanju, taj materijal mi je jedno veliko ne. Kratki rukav, bretele, uske, široke, sasvim je svejedno. 
     Flašica vode je nezaobilazna. S obzirom da se ne tuširam u dvorani ( pretrčim do automobila ) u torbi nosim mini neseser u kojem su vlažne maramice, dezodorans, termalna voda za lice, balzam za usne i gumice i šnale za kosu. U suprotnom bi se našao i gel za tuširanje, te neka brzoupijajuća mazalica za tijelo.

     I trening može početi... 
Fotografije - Boris Brkić

Нема коментара:

Постави коментар

Subscribe

Follow

Flickr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...